kapubanner for mobile
Megjelent: 17 éve

Milyen HR-rendezvényekre érdemes ellátogatni tavasszal?

Számos érdekes rendezvény várja a HR területén tevékenykedő szakembereket márciusban és áprilisban. Ezekből teszünk közre most néhányat. A kínálatban szerepelnek speciális képzések, konferenciák, lehet válogatni a tavaszi állásbörzékből, és természetesen folytatódik a HR Mesterkurzus is.

A HR szakmai rendezvények legátfogóbb gyűjtőbázisául szolgáló aloldalunk, a HR Club segítségével ízelítőül csokorba szedtük a legkeresettebb témák alapján az elkövetkezendő két hónap HR eseményeit.

március

március 5.: munkajogi képzés lesz a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézetben, amelyen a Munka Törvénykönyvének áttekintése; a munkaviszony alanyai; a munkaviszony létesítése, a munkaszerződés módosítása; a munkaviszony megszűnése és megszüntetésének formái, a munkabér fajtái és egyéb elemei; a rendkívüli munkavégzés díjazásáról nyerhetnek naprakész ismereteket a részt vevők.

március 7.: KPMG-BME Akadémia - Vezetői Akadémia 2. modul, Vezetői és vezetési stílusok - problémás emberek kezelése. A képzésen a vezetői szerepekről, a jó vezetőkkel szembeni követelményekről, vezetési stíluselméletekről hallhatnak az érdeklődők.

március 6-7.: A Szegedi Tudományegyetemen tizenkettedik alkalommal rendeznek meg országos cégek részvételével állásbörzét. A rendezvény ideje alatt, előzetes időpont egyeztetés mellett lehetőség van bemutatkozó cégelőadások, promóciók tartására.

március 7-8.: Tanácsadói coaching képzés lesz. A GROW-TMI Vezetés- és Szervezetfejlesztési Kft. immár negyedik éve szervez ilyen képzést, ezúttal hivatásos tanácsadók számára.

március 8.: Karrier7 Állásbörze, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karon tevékenykedő Hallgatói Önkormányzatnak és az AIESEC-PSZF Helyi Bizottságának már harmadik alkalommal szervezett programja. Ennek keretében segítséget kívánnak nyújtani a hallgatóknak, a részükre szervezett előadás- és tréningsorozattal, melyben megismerkedhetnek az álláskeresés rejtelmeivel. A Karrier7 utolsó napján, egy speciális Pénzügyi és Számviteli
Szakbörzén, a diákok alkalmazhatják frissen szerzett ismereteiket.

március 21.: HR Mesterkurzus, amelyen a foglalkoztatást érintő járulékváltozásokról hallgathatnak meg érdekes előadásokat.

március 28.: Az IAESTE Hungary Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének Bánki Donát Helyi Bizottsága nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapesti Műszaki Főiskolán az Állásbörzét.

április

április 2.: 10 alkalomból álló alapozó és felfrissítő trénerképzés indul azok számára, akik affinitást éreznek magukban arra, hogy a tréneri pályán dolgozzanak, meg akarják ismerni a tréneri szakma hátterét és gyakorlatot akarnak szerezni csoport előtti munkában.

április 11.: HR Mesterkurzus, amelyen a coaching új megoldásairól lesz szó.

áprillis 16.: Munkajog a gyakorlatban címmel lesz tréning, amelyet munkavállalókkal, alkalmazottakkal napi kapcsolatban álló vállalatvezetőknek, személyzeti vezetőknek, illetve a munkaügyi kapcsolatokat napi szinten irányító, emberierőforrás-gazdálkodással foglalkozó munkatársaknak ajánlanak, akik a társaság és a munkavállaló közötti kapcsolat alakulásáért felelősek. A tréningen a munkajogi sarokpontokat ismerhetik meg.

április 18-19.: Karrierexpo 2007. A Budapesti Corvinus Egyetemen főként közgazdászokat, társadalomtudományok szakembereit, államigazgatási (közigazgatási) szakértőket és élelmiszermérnököket képeznek, ugyanakkor a rendezvény országos jelentőségű, hiszen az ország szinte valamennyi felsőoktatási intézményéből érkeznek érdeklődők.

április 24.: Munkatársak professzionális kiválasztása címmel indul képzés a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézetben. A program célja egy teljes kiválasztási folyamat megtervezése, egy adott munkakör legmegfelelőbb kiválasztási módszerének meghatározása.

április 25-26.: Műegyetemi Állásbörze 2007 a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Európa harmadik és a Közép-európai régió legnagyobb és legrangosabb állásbörzéjével a műszaki, informatikai, gazdasági, pénzügyi és természettudományi diplomát szerző végzős hallgatók, illetve a néhány éve végzett szakemberek és az őket alkalmazni kívánó cégek számára kívánnak találkozási és kapcsolat-felvételi lehetőséget teremteni.

április 25-27.: Teljesítmény-menedzsment képzést tartanak a Hotel Griffben, ahol egyebek mellett az integrált teljesítménymenedzsment koncepcióját, a dolgozók maximális teljesítményét és elkötelezettségét biztosító vezetési technikákat ismerhetnek meg az érdeklődők.

Ezek a felsorolt rendezvények ízelítőül szolgáltak az elkövetkezendő hetek gazdag HR-szakmai rendezvényeinek kínálatából. A felsorolt-, és további rendezvények helyszíneiről és részleteiről bővebben a HR Club oldalán olvashat az alábbi linkre kattintva: http://www.hrclub.hu.



  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
"Digitális jogosítvány" nélkül nagyot fog ütni a "digitális üvegplafon"

A mesterséges intelligenciára érdemesebb nem veszélyként, hanem a digitális műveltség részeként tekinteni, aminek a fejlesztése nemcsak a... Teljes cikk

Hogyan hangoljunk össze embereket különböző kultúrákból vállalati közegben?

Rengeteg érzelem, meggyőződés, konfliktus és öröm, egymástól tanulás és összefeszülés övezi az interkulturális szervezetek működését. A... Teljes cikk

A munkavállalók készségfejlesztése elmaradásban van, pedig fenekestül felfordul a munka világa

A generatív mesterséges intelligencia (AI) térnyerésével a munkavégzéshez szükséges készségek 2030-ra várhatóan 68%-kal változnak majd... Teljes cikk