kapubanner for mobile
Megjelent: 7 hónapja

A céges ajándék fontosabb, mint az ember gondolná

Fejtörést okoz a céges reklámajándék témakör? A Bluetooth-hangszóró, a stresszlabda és az egérpad már kiment a divatból? Cikkünkben felsoroljuk, miért érdemes nagy hangsúlyt fektetni ezekre az ajándékokra és pontosan miket is válasszunk.

A céges ajándék fontosabb, mint az ember gondolná-

Céges reklámajándék bőven akad az Ajándékbázisnál, több mint százféle termék közül válogathat az ember, azonban először fontos tisztázni, miért is van szükség ilyenre? Hasznos ez valakinek? A válasz: igen!

Miért fontos a céges reklámajándék?

A céges reklámajándékok számos célt szolgálhatnak, így érdemes elkülöníteni egy összeget rájuk a kasszából. Nézzük, mik is ezek a célok!

  • Brandépítés - a jól megválasztott, hasznos ajándék segíthet erősíteni és ismertté tenni a vállalat hírnevét, imidzsét. Ha a céges logó, szlogen vagy a vállalat színei megjelennek a terméken, az emberek később felismerik majd.
  • Ügyfélkapcsolatok erősítése - ajándékokkal köszönhetjük meg az ügyfelek hűségét vagy épp megkoronázhatunk egy sikeres üzletkötést.
  • Munkatársak motiválása - a reklámajándékokat nem csak külső, belső célokra is lehet használni, ilyen cél például a dolgozók motiválása, elismerése.
  • Marketingeszköz és promóció - a marketingkampányok részét is képezhetik a céges ajándékok, mert ha a kisorsolt termékeket sokáig használja az illető, az sokáig emlékezteti majd arra, honnan is kapta.

Az öt legjobb ajándékötlet

Az alábbi ajándékok mindegyike a cég arculatára szabható, megjeleníthető rajta a logó, a jelmondat, a jellegzetes színek és imidzs. Ezenkívül különlegesek, használhatóak a mindennapokban is, és nagy eséllyel nem végzik valamilyen doboz alján költözéskor.

  • Díszüvegek, poharak, bögrék logóval ellátva - hiszen pohárból sosem elég!
  • Egyedi LED lámpa - vagány, fiatalos hatást kelt, azt üzeni a cégről, hogy modern és követi a trendeket.
  • Italkészletek - az ajándékozott ízlésére szabható, emellett kedves gesztus és látszik rajta, hogy elegáns, az ajándékozó nem akarta olcsón megúszni a dolgot.
  • Puzzle - gyerekek és felnőttek számára is szórakoztató dolog kirakóssal játszani, így akár a céges karácsonyi vagy a Mikulás-ünnepségen megbújhat a csomagokban egy-egy logózott puzzle.
  • Kulcstartó - ez az a dolog, ami mindig az embernél van, így a cég logója is ott lesz, beivódva a memóriájába. Kell ennél jobb reklám? Nem igazán!

Tippek a beszerzéshez

Egyszerre nagyobb mennyiséget és többféle terméket érdemes rendelni egy szolgáltatótól, mert valószínűleg így járunk ár-érték arányban a legjobban.

Fontos az is, hogy az ember átgondolja, melyik ajándék illik a legjobban cége arculatához, hiszen például egy temetkezési vállalkozás ne ajándékozzon puzzle-t és így tovább. Kontraproduktív lehet tehát egy rosszul megválasztott tárgy, de a szolgáltató bizonyosan tud majd segíteni a döntésben.

  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Feketén foglalkoztattak egy 15 éves fiút, akinek mindkét kezét összepréselte egy gép

Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség két férfi ellen, akik munkaszerződés és munkavédelmi oktatás nélkül foglalkoztattak egy 15 éves... Teljes cikk

Munkahelyi tréfa: benzint öntött a csikkjére és felgyújtotta kollégáját

A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta... Teljes cikk

35 milliót fizet az exférj volt feleségének a házasság alatt végzett házimunkáért

A háztartásban és a gyereknevelésben végzett munkát, melyet gyakran "láthatatlan munkaként" is emlegetnek, ritkán lehet pénzbeli fizetésre váltani.... Teljes cikk