A gin fogalmának újragondolása
Négy fiatalember úgy döntött, hogy extra összetevőkkel új színt hoz a ginek világába, és feszegeti a műfaj határait. Olyan nedűt alkottak, amely valóságos világ körüli aromautazást biztosít.
A szárazabb változatokon túl is van élet! Olasz orrisgyökér, spanyol és belga mandula, citromhéj, bolgár koriander és norvég szeder nyújtja az aromák összhangját. Most belesünk ennek a különleges ginnek, a Brockmans italnak a kulisszái mögé.
Ízléses és elegáns gin
A Brockmans története 2007-ben kezdődött, amikor négy barát kitalálta, hogy kialakítanak egy minden korábbitól különböző stílust. Megszegték az összes szabályt, már a palackjuk is megragadja a figyelmet. Forradalmian új fejezetet írtak a ginkészítés történetében.
Ma már ennek a különleges nedűnek hűséges, elkötelezett rajongótábora van. Intenzív, mégis lágy lecsengése van az italnak. A Brockmans gin varázsa abban rejlik, hogy új és váratlan ízzel kápráztatja el az embereket.
Nem hasonlítható máshoz
A desztilláció során a növényi összetevőket hosszú órákon át áztatják tiszta gabonaszeszbe. Így érik el, hogy felszabaduljanak bennük az olajok és az aromák. Lassú és kényelmes tempóban, copper still üstben kerül sor a desztillálásra.
A speciális ízek egyedi receptből származnak, lágy gint ad, érzéki és finom aromákkal. Komplex ízvilággal rendelkezik, a textúrája pedig könnyed. A nagyszámú növényi összetevő formáló hatása érvényesül benne, amelyek közül elsősorban a szedret és az áfonyát kell kiemelni.
Magasan prémiumminőséget képvisel
Ez az ital merőben eltér minden más íztartománytól. Egészen egyedi aromaegyensúlyt hoznak létre a gines ízek, a zamatos citrusos összetevők, az aromás erdei gyümölcsök. Íze bársonyosan finom, kifinomultsága jéggel is kiválóan érvényesül. Készíthető belőle például Bramble Coctail, amelyben kiválóan működnek a bogyós jegyek. Továbbá kiváló Gin Tonic-ként, amihez Fever Tree tonikot szokták összekeverni. Az 1:3-as arány javasolt, mert az 1:4-es túlságosan elnyomja a bogyós ízvilágot.
Érdemes kipróbálni a Brockmans Burlesque koktélt. Pár szem szedret kell 40 ml ginhez keverni a shakerben, és hozzá kell adni 15 ml vermutot, 30 ml citromlét, 20 ml hibiszkusz szirupot és 7 csepp Burlesque keserűt. Ezután csak össze kell rázni jégkockákkal, majd pedig a folyadékot duplán át kell szűrni egy martinis pohárba. A poharat érdemes hibiszkuszlevéllel, egy szederrel és egy vékony szilvaszelettel díszíteni.
A másik kiváló koktél a Brockmans Golden Era. A shakerbe kell önteni 60 ml Brockmans gint, 20 ml Chateau De Breuill Fine Calvadost, 30 ml barackos brandyt és 2 korty keserű szilvát. Össze kell rázni az összetevőket jéggel, és pohárba kell önteni, amely díszíthető szederrel.
Az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb gine, a Brockmans beszerezhető az iDrinks üzleteiben. Itt a speciális, díszdobozos változat is megvásárolható.
- 2024.05.16Atipikus foglalkoztatási formák – Dr. Bankó Zoltán Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni Részletek Jegyek
- 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény! Részletek Jegyek
- 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat. Részletek Jegyek
Az előző évben az államilag támogatott nyugdíjbiztosítási számláikra összesen 145,5 milliárd forintot fizettek be az ügyfelek. Ez... Teljes cikk
A nemzetgazdasági miniszter elmondta, a mesterséges intelligencia megkerülhetetlen. Teljes cikk
A vállalatok több mint fele szerint az elmúlt három évben nem volt összhang a fiatalok képzettségi szintje és a munkáltatói elvárások között. Teljes cikk
- A legsikeresebb német gyomorkeserű 1 éve
- Vasutasok a 18 fokról: Ez nem emberi munkavégzésre alkalmas hőmérséklet 1 éve
- Felmérés készült, ezek jelenleg a vendéglátósok legfőbb problémái 2 éve
- Megvan a Közétkeztetési Szakácsverseny győztese! 2 éve
- Rengeteg állás elveszett a német gasztronómiában 2 éve
- Ezek a legnépszerűbb alkoholos italok a munkahelyi ajándékozáskor 2 éve
- Mit tehetünk, ha alkoholista a munkatársunk? 3 éve
- Pezsgő és likőr kombinálása? Igen! 4 éve
- Túl sok alkoholt kellett inniuk a szeszgyár dolgozóinak 4 éve
- Csökkentett áfával a magyar sörök kerülhetnének előtérbe 6 éve
- Felmérés készült munkahelyi alkoholfogyasztásról 6 éve